Configurator de servere

Selectează brandul dorit

Selecteaza seria

HP PROLIANT ML110 de la 6333.11 lei cu TVA 4

Cautati un server de turnuri cu o valoare exceptionala pentru a satisface cerintele afacerii dumneavoastra mici si mijlocii? Serverul HPE ProLiant ML110 Gen10 este un turn imbunatatit cu performanta, extindere si crestere la un pret accesibil. Acesta satisface cele mai multe nevoi ale intreprinderilor mici si mijlocii, precum si accelereaza calcularea afacerii. ProLiant ML110 Gen10 este un singur factor de forma turn-procesor care poate fi de asemenea plasat intr-un dulap server rack folosind 4.5U spatiu rack. Acesta include pana la cinci sloturi PCIe cu spatiu de crestere cu opt unitati de format mare (LFF) sau 16 unitati de format mic (SFF). Acesta ofera sase sloturi DDR4 DIMM care suporta HRE DDR4 SmartMemory cu o capacitate maxima de 192 GB. Serverul HPE ProLiant ML110 Gen10 ofera, de asemenea, un ventilator optional redundant si o sursa de alimentare redundanta pentru a satisface nevoile .

HP PROLIANT ML350 de la 8999.99 lei cu TVA 1

Aveti nevoie de un server robust pentru birourile SMB si de la distanta? Serverul HPE ProLiant ML350 Gen10 ofera un server securizat dual-socket cu performanta, extensibilitate si fiabilitate dovedita, facandu-i alegerea pentru extinderea companiilor mici si mijlocii, a birourilor la distanta ale unor companii mai mari si a centrelor de date pentru intreprinderi.

HP PROLIANT DL380 de la 14587.10 lei cu TVA 12

Vedere din spate Adaptabil pentru diverse sarcini de lucru si medii, securizate, 2P 2U HPE ProLiant DL380 Gen10 ofera performante de clasa mondiala, cu un echilibru corect de extensibilitate si scalabilitate. Conceput pentru versatilitate suprema si rezilienta, in timp ce este sustinut de o garantie globala, il face ideal pentru medii multiple, de la Containers to Cloud to Big Data. Standardizati pe cea mai de incredere platforma de calcul a industriei.

HP PROLIANT DL560 de la 8999.99 lei cu TVA 1

Serverul HPE ProLiant DL560 Gen10 este un server de înaltă densitate, cu patru prize (4S), cu performanțe ridicate, scalabilitate și fiabilitate, totul într-un șasiu 2U. Suportând cele mai recente procesoare scalabile Intel® Xeon® de a doua generație, serverul HPE ProLiant DL560 Gen10 oferă o putere de procesare mai mare, până la 6 TB de memorie mai rapidă, IO de până la opt sloturi PCIe 3.0, până la 12 TB de HPE Persistent Memorie plus inteligența și simplitatea managementului automat cu HPE OneView și HPE iLO 5. Serverul HPE ProLiant DL560 Gen10 este serverul ideal pentru sarcini de lucru critice pentru afaceri, virtualizare, consolidare server, baza de date, procesarea afacerii și aplicații generale 4P intensive în date, unde spațiul centrului de date și performanța potrivită sunt primordial.

HP PROLIANT DL360 de la 15899.99 lei cu TVA 5

Centrul dvs. de date are nevoie de un server securizat, performant, puternic, pe care sa il puteti implementa in mod confidential pentru virtualizare, baze de date sau computere de inalta performanta? Serverul HPE ProLiant DL360 Gen10 ofera securitate, agilitate si flexibilitate fara compromisuri.

HP PROLIANT MICROSERVER de la 3120.76 lei cu TVA 2

HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus Ultra Micro Tower Server

HP PROLIANT ML30 de la 6199.99 lei cu TVA 1

Serverul HPE ProLiant ML30 Gen10 este un server turn puternic, dar totuși accesibil, conceput pentru birouri mici, birouri de la distanță și filiale pentru a rula soluții on-premise și Hybrid Cloud, oferind performanțe, securitate, fiabilitate și expandabilitate din clasa întreprinderii la un cost mai mic. Doar o mică schimbare vă poate oferi un avantaj suplimentar. Hewlett Packard Enterprise construiește securitatea chiar pe server cu rădăcina de încredere a siliconului HPE iLO, ceea ce face din serverul HPE ProLiant ML30 Gen10 unul dintre cele mai sigure servere standard din lume. Opțiunea de alimentare cu energie redundantă și HDD-uri cu conectare la cald cu 4 LFF sau 8 SFF oferă disponibilitate și flexibilitate. Capacitatea de extindere îmbunătățită vă permite să faceți upgrade cu controlere SAS, carduri de rețea sau carduri grafice pe măsură ce afacerea dvs. crește. Vei fi surprins de cât de multe beneficii poți obține cu serverul HPE ProLiant ML30 Gen10.

HP PROLIANT ML150 de la 8999.99 lei cu TVA 1

HP PROLIANT DL160 de la 9053.93 lei cu TVA 1

Selecteaza modelul configurabil

Configurează serverul ales

Adaugă opțiunile dorite


Coș

Coș