Configurator de servere

Selectează brandul dorit

Selecteaza seria

DELL POWEREDGE R240 de la 5806.70 lei cu TVA 2

Organizati-va si cresteti-va productivitatea Consolidati datele de pe mai multe laptopuri sau desktopuri pe un singur server cu pana la patru hard diskuri interne de 3,5" sau 8 de 2.5" Asigurati viteze rapide de reactie cu cea mai noua familie de procesoare Intel® Xeon® E-series, precum si cu optiunile flexibile de procesoare dual-core, printre care se numara Intel Pentium®, Intel Core® i3 sau Intel Celeron®. Adaptati-va la conditiile dinamice ale sarcinilor de lucru cu ajutorul unui server pregatit pentru virtualizare, care accepta Citrix® XenServer®, Microsoft® Windows Server® cu Hyper-V®, VMware® vSphere® ESXi® si Red Hat® Enterprise Virtualization.

DELL POWEREDGE R340 de la 8940.79 lei cu TVA 3

Sporiți-vă productivitatea afacerii R340 oferă funcții pentru a vă susține nevoile de afaceri exigente și în creștere. Creșteți performanța cu un număr de nuclee cu până la 100% * mai mare. Clienții pot alege un procesor Intel® Xeon® E-2200 cu 4, 6 sau 8 nuclee Scalati spațiul de stocare și memoria în funcție de cerințele dvs. de calcul. Reduceți costurile operaționale cu răcirea multi-vector care calculează și oferă automat fluxul de aer necesar pentru o răcire optimă.

DELL POWEREDGE R440 de la 10948.30 lei cu TVA 2

Performanță într-un server de rack 1U, cu 2 socketuri, optimizat pentru densitate Bucurați-vă de un echilibru extraordinar între performanță și densitate, pentru soluții de calcul cu scalare pe orizontală. PowerEdge R440 vă oferă valoare într-un factor de formă redus. Beneficiați de flexibilitatea platformei și maximizați performanța cu două procesoare Intel® Xeon® Scalable din a doua generație, până la 16 module DIMM și spațiu de stocare scalabil, care vă permite să combinați unități SSD și SSD PCIe NVMe. Datorită funcțiilor integrate de diagnosticare și caracteristicii SupportAssist, R440 vă oferă timp maxim de funcționare, într-un mediu fără griji. Sarcini de lucru ideale: HPC tehnologii web; infrastructuri cu scalare pe orizontală.

DELL POWEREDGE R540 de la 12025.81 lei cu TVA 5

Accelerati performanta intr-o gama larga de sarcini de lucru Proiectat pentru centrele de date care necesita un server de rack cu doua socketuri accesibil ca pret si pregatit pentru virtualizare, R540 este o platforma excelenta pentru o gama larga de aplicatii profesionale frecvente, printre care se numara: e-mailul si mesageria; serverele de fisiere si de imprimare; colaborarea in grupuri de lucru; serverele web; redarea video. R540 este foarte atractiv si ca server dedicat pentru dezvoltare sau backup.

DELL POWEREDGE R640 de la 18510.83 lei cu TVA 1

Performanta si densitate fara compromisuri pentru productivitate si scara mare pentru centre de date Modelul PowerEdge R640 este platforma ideala dual-socket pentru operatiuni de calcul si stocare in centre de date de mare densitate pentru extindere pe orizontala. Beneficiati de flexibilitatea unitatilor de 2,5" sau 3,5", de performantele interfetei NVMe si de inteligenta integrata pentru a asigura performante in aplicatii pe o platforma securizata. Cu ajutorul diagnosticelor integrate si a software-ului SupportAssist, modelul R640 ofera durata de functionare continua maxima intr-un mediu fara griji. Lucrari ideale: Stocare de mare densitate definita prin software Furnizori de servicii: nivel de aplicatie Medii cloud private de mare densitate Virtualizare HPC

DELL POWEREDGE R740 de la 13654.91 lei cu TVA 2

Dispozitiv de uz general optimizat pentru accelerarea lucrarilor. Va maximizati performantele aplicatiilor cu serverul PowerEdge R740, care va ofera echilibrul perfect intre placile acceleratoare, resursele de stocare si de calcul pe o platforma 2U de 2 sloturi. Cu o gama larga de optiuni de procesor grafic si FPGA, modelul R740 are flexibilitatea de a se adapta la practic orice aplicatie si ofera platforma optima pentru implementarea de solutii VDI. Modelul R740 ofera pana la 16 x 2,5" sau 8 x 3,5" unitati si iDRAC9, astfel incat sa va puteti extinde pentru a raspunde solicitarilor si a simplifica intregul ciclu de viata IT. Lucrari ideale: * Aplicatii cloud/tehnologii web * XaaS * HPC * Virtualizare Realizati transformarea IT cu portofoliul Dell EMC PowerEdge Modelul R740 este un dispozitiv de uz general optimizat pentru accelerarea lucrarilor. Datorita flexibilitatii sale, modelul R740 va ajuta sa va transformati centrul de date pentru sarcini de lucru de tip VDI, inteligenta artificiala si stocare definita prin software (SDS).

DELL POWEREDGE T440 de la 9742.51 lei cu TVA 2

Acceleraţi sarcinile de lucru moderne cu o platformă extensibilă, pregătită pentru virtualizare Adaptaţi-vă la sarcinile de lucru în continuă schimbare cu ajutorul serverului PowerEdge T440 flexibil, un server entry-level ideal pentru firmele mici şi mijlocii (IMM) şi pentru birourile mici şi birourile la distanţă/sucursale (ROBO). T440 vă oferă flexibilitate printr-un factor de formă tower montabil în rack, o adâncime mică, de 22", şi poluare fonică redusă – caracteristici perfecte pentru birou sau pentru centrul de date. Îndepliniţi-vă cerinţele unice prin performanţă, capacitate şi opţiuni I/O pregătite pentru viitor.

DELL POWEREDGE T140 de la 5124.60 lei cu TVA 2

Un server entry-level practic Dell EMC PowerEdge T140 vă permite să vă concentrați asupra activității dvs. profesionale, de aceea vă oferim un server entry-level practic pentru activități profesionale. Organizați datele într-un singur depozit central de date. T140 vă permite să procesați volume de lucru profesionale obișnuite la un preţ accesibil. Ideal pentru aplicații profesionale precum: Arhivare și imprimare E-mail și mesagerie Sisteme POS Financiar

DELL POWEREDGE T340 de la 7446.38 lei cu TVA 1

Conectați și vă administrați întreprinderea aflată în curs de dezvoltare Dell EMC PowerEdge T340 vă permite să vă dezvoltați activitatea prin colaborare. Dezvoltați-vă activitatea fără limite3 cu acest server fiabil și ușor de administrat. T340 vă permite să abordați sarcini de lucru obişnuite în activitatea profesională la sediu și în birourile la distanță. Ideal pentru aplicaţii profesionale precum: Colaborare Partajarea fișierelor Baze de date E-mail şi mesagerie

DELL POWEREDGE T40 de la 2676.61 lei cu TVA 3

Un server entry-level, de bază Dell EMC PowerEdge T40 este un server la sediu, fiabil și eficient, în care puteți investi cu înțelepciune pentru a vă susține întreprinderile de mici dimensiuni, cu caracteristici fundamentale care abordează sarcinile de lucru obișnuite, cum ar fi consolidarea, stocarea și partajarea fișierelor.

Selecteaza modelul configurabil

Configurează serverul ales

Adaugă opțiunile dorite


Coș