Configurator de servere

Selectează brandul dorit

Selecteaza seria

HP PROLIANT ML350 de la 13092.68 lei cu TVA 2

Aveti nevoie de un server robust pentru birourile SMB si de la distanta? Serverul HPE ProLiant ML350 Gen10 ofera un server securizat dual-socket cu performanta, extensibilitate si fiabilitate dovedita, facandu-i alegerea pentru extinderea companiilor mici si mijlocii, a birourilor la distanta ale unor companii mai mari si a centrelor de date pentru intreprinderi.

HP PROLIANT DL380 de la 11840.26 lei cu TVA 4

Vedere din spate Adaptabil pentru diverse sarcini de lucru si medii, securizate, 2P 2U HPE ProLiant DL380 Gen10 ofera performante de clasa mondiala, cu un echilibru corect de extensibilitate si scalabilitate. Conceput pentru versatilitate suprema si rezilienta, in timp ce este sustinut de o garantie globala, il face ideal pentru medii multiple, de la Containers to Cloud to Big Data. Standardizati pe cea mai de incredere platforma de calcul a industriei.

HP PROLIANT DL360 de la 10971.55 lei cu TVA 5

Centrul dvs. de date are nevoie de un server securizat, performant, puternic, pe care sa il puteti implementa in mod confidential pentru virtualizare, baze de date sau computere de inalta performanta? Serverul HPE ProLiant DL360 Gen10 ofera securitate, agilitate si flexibilitate fara compromisuri.

HP PROLIANT MICROSERVER de la 4391.24 lei cu TVA 1

HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus Ultra Micro Tower Server

HP PROLIANT DL20 de la 5409.69 lei cu TVA 2

HP PROLIANT ML30 de la 6195.31 lei cu TVA 1

Serverul HPE ProLiant ML30 Gen10 este un server turn puternic, dar totuși accesibil, conceput pentru birouri mici, birouri de la distanță și filiale pentru a rula soluții on-premise și Hybrid Cloud, oferind performanțe, securitate, fiabilitate și expandabilitate din clasa întreprinderii la un cost mai mic. Doar o mică schimbare vă poate oferi un avantaj suplimentar. Hewlett Packard Enterprise construiește securitatea chiar pe server cu rădăcina de încredere a siliconului HPE iLO, ceea ce face din serverul HPE ProLiant ML30 Gen10 unul dintre cele mai sigure servere standard din lume. Opțiunea de alimentare cu energie redundantă și HDD-uri cu conectare la cald cu 4 LFF sau 8 SFF oferă disponibilitate și flexibilitate. Capacitatea de extindere îmbunătățită vă permite să faceți upgrade cu controlere SAS, carduri de rețea sau carduri grafice pe măsură ce afacerea dvs. crește. Vei fi surprins de cât de multe beneficii poți obține cu serverul HPE ProLiant ML30 Gen10.

Selecteaza modelul configurabil

Configurează serverul ales

Adaugă opțiunile dorite


Coș